onsdag 2 maj 2012

Ungersk syren.

Det blåser över oss i dag och man håller sig gärna inomhus och väntar på att det ska blåsa förbi. Prognosen i går visade snö fredagkväll och hela lördag. Så nu hoppas jag att vädret ska överraska mig med sol till helgen i stället. Här vankas det te och stut med riktig getmese. Önskar er en fin onsdagkväll.
Plockade in kvistar från syrenhäcken här utanför och nu har de knoppat och det är minsann så att de skulle kunna börja blomma härinne. Vi tror att det är en ungersk syren, den är väldigt hög nu och senare i sommar kommer vi att ta ner den lite, då den kommer att skymma lite av den fina utsikten. Har satt dem i en gammal syltburk och knöt sedan ett snöre med ett vackert grått hjärta, som Henrik har fått av sin bror med familj. Bakom ser ni min lilla "arbetshög" med anteckningar, idéer och annat viktigt.

4 kommentarer:

 1. Åh vad vackert! Det enkla är oftast det finaste! Älskar kvistar man plockar in, mina absoluta favoriter är äppelträdens med sina vita vackra blommor!

  Krama din fina lilla tjej från mig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med dig, men jag är även svag för körsbärträden :) Har funderat på att plantera något av dem som fungerar här uppe, bara de blommar är jag nöjd :) Många kramar till er

   Radera
 2. Oj oj snö säger du, vågar jag då berätta att vi har fått högsommar härnere..
  Barnen har redan blivit brunbrända och lite fräkninga. Jag hoppas att ni snart oxå får ta del av värmen.
  kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter så härligt. Vi har också haft värme, men i dag var det väldigt kallt trots solen och i morgon bitti är det säkert snö på backen ;) Kram

   Radera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.