torsdag 3 maj 2012

Kakor & löpning.

De andra har ockuperat badrummet och förbereder för sovdags för lilla fröken. Ska själv se om jag kan få ihop några kakor och börja förbereda för måndag. Då kommer min momma hit med elva andra tanter, syjunta-sällskapet. Det ska bli så himla roligt och många av dem har jag inte sett så mycket sedan jag var liten. Sedan ska jag försöka hinna med en löptur. Hur har er dag varit?
 I dag fick Vilja banan och avokado till mellanmål. Hon tyckte det var mums.
1 banan. 1 avokado. En färgglad blandning.

2 kommentarer:

 1. Alltså Sandra jag är så imponerad över hur mycket du bloggar. När jag är nöjd över att ha fått ihop ett inlägg går jag in här och hittar sju! Nåja, det där huset, wow, jag förstår att du är såld. Vad tråkigt med magsjuka men tur att ni mår bättre igen och lycka till med syjuntan på måndag!

  Kram

  SvaraRadera
 2. Förhoppningsvis har jag ett liv utanför bloggen också ;) Men det är inte alltid enkelt att hinna med och efter att det har varit väldigt mycket, så är prioriteringen här mycket, mycket lägre. Och det är rätt skönt också. Ibland har jag hur många påbörjade inlägg som helst och de dagar jag arbetar blir det inte mycket. Även om du inte hinner skriva så många inlägg så är de inlägg du skriver bra och det är det viktiga :)
  Trevlig helg till er.
  Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.