torsdag 10 maj 2012

Jamtlandstaus och pussar.

Så fint det är att vakna med solen som strålar in i ansiktet och fyra lediga dagar. Vilja sov oroligt i natt och fick sova hos mig och det innebär aldrig mycket sömn. Då hon dels är sådär orolig, men även att hon ska ligga och klämma handen och gosa hela tiden. Det gör hon i sömnen och även om det är otroligt mysigt, är det lite grus i ögonen på morgonen. Nu längtar vi efter att Henrik ska komma hem, ni skulle ha sett de där slängpussarna han fick i går. I massor. Och de var på riktigt, med ett riktig smack. Och hur mysigt är det inte att hon kommer och pussas med munnen nu på morgonen eller att hon nu har börjat göra piruetter när hon dansar. Vi brukar sjunga den här på morgonen och favoriter att dansa till är just nu den här och den här. I dag blir det en tur till stan för att leka på kyrkis och handla lite. Önskar er en fin torsdag.
 
Vilja hjälper till att laga frukost.

4 kommentarer:

 1. Jag har lyssnat och blivit förtjust - jag skulle vilja vara tillsammans mer er och dansa och sjunga på förmiddagarna!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du får komma ut och dansa med oss vilken förmiddag som helst och sedan leka med oss ute i solen.

   Radera
 2. Oj så fin hon är. Börjar va så stor nu tycker jag :)

  Ja, vi får verkligen hoppas att han vänder sig igen.. vore riktigt jobbigt att behöva göra ett vändförsök och allt vad det innebär om han inte lägger sig rätt tillslut.

  Kram

  SvaraRadera
 3. Åh, så härligt det låter. Jag blir alldeles varm i kroppen. Kram!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.