söndag 22 april 2012

Vilodagen söndag.

I dag känns det verkligen som söndag, en dag som är vilodag och vilodag innebär inte att man inte gör något. Utan gör det som faller en in. Fick ett ryck att vardagsrummet måste möbleras om, har inte tyckt att det varit bra sedan vi flyttade in. Nu står det lite huller om buller därinne, men känns redan bättre. Det är ett rum som är svårt att möblera med många fönster och många dörrar. Henrik är nu ute och sågar, han har ett snickeri-projekt i gång. Så roligt och vi har flera på gång när det blir klart. Man glömmer fort hur jobbigt det är med de här sömnlösa nätterna, Vilja har varit så orolig i natt. Lite snuvig och hostig och tror hon hade lite feber. Så vid midnatt gav jag upp och släppte ner henne på golvet och hon har aldrig lekt så mycket. Det var som att det var extra roligt att få vara uppe på natten och hon babblade i massor. Vi satt där på golvet och fnissade åt världens goaste tjej. Nu ska jag sätta på ett långkok och pyssla lite innan Vilja vaknar och i dag är det härligt väder för att hänga tvätten ute, så tvättmaskinen får minsann gå varm tror jag. Blir nog den där sparrissoppan till lunch som aldrig blev av i torsdags. Vad gör ni en söndag som denna?
 
Man kan även laga lamm en söndagmorgon.

6 kommentarer:

 1. härligt med en lugn söndag det är aldrig fel. Själva har vi varit på hästtävling vilket även det var väldigt kul. Ha en skön kväll på eran fortsatta söndag.
  Linda

  SvaraRadera
  Svar
  1. De där lugna dagar uppskattar jag mer och mer :) Såg bilderna från hästtävlingen, så duktig! Hoppas att ni har fått en bra start på veckan.

   Radera
 2. Jag lyxar med lite egentid nu på kvällen, dator, choklad och Gossip Girl står på schemat. Innan idag har vi babysimmat, supermysigt!

  Det är tur att de dr små är så charmiga att man står ut att vara uppe med dem även i otid!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så härligt med egentid och mysigt med babysim och vad roligt att ha det på en helg, så att man enklare kan gå hela familjen.

   Radera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.