fredag 27 april 2012

Det var mig en blodig morgon.

Vi fick en lite annorlunda start på morgonen. Hade lyft över Vilja till vår säng och vi låg och filosoferade, så kom Vilja åt min näsa. Väldigt lätt och då känner jag att det blir konstigt i halsen och när jag sätter mig upp forsade det blod ur näsan. För att försöka rädda kläder och säng ställer jag mig upp och låter det rinna på golvet. Det var en något brydd Vilja som tittade på blodet och när jag försökte få henne att komma så att jag kunde lyfta ner henne, var hon väldigt tveksam. Näsblod. Det har hänt kanske en gång tidigare i hela mitt liv. Vi har strålande sol i dag och vi har hunnit äta frukost, leka och titta på rådjur. Vilja ser dem själv nu genom fönstret och pekar på dem. Har även hunnit med att planera semester med jobbet och nu är det hög tid att fundera på semesterplaner. Nu är det vila för lilla fröken och jag ska måla några hyllplan. Skänken och hyllorna är nu på plats i köket och det ska jag visa er senare. Vad hittar ni på i dag?
 
Vilja och Teja har morgonmys och den där tvdosan, den har varit favorit hela tiden och det är ett under att den fortfarande fungerar.

3 kommentarer:

 1. nejmen näsblod, ja vilken start på morgonen! Så skoj att börja planera semestern, har ni någon särskilt planerat i sverige eller utomelands?! ja det är konstigt de där med tvdosan, det är en klar favorit här hemma med! hoppas ni har en mysig fredagskväll!

  SvaraRadera
 2. hihi jaa den är såå söt ! :) åh ja de har fått in så mycket fint ! Hoppas att ni också har en underbar söndag men läskigt med näsblodet :o jag har också bara haft det en enda gång i mitt liv ! kram

  SvaraRadera
 3. Uj, näsblod alltså.. inte kul! Jag fick det några gånger i början av graviditeten..

  Och med det så måste jag såklart fråga.. det är väl inte dags för en till eller? ;)

  Kram!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.