söndag 18 mars 2012

Viljas allra första födelsedagskalas.

Det är knappt så att jag kan skriva det här inlägget utan att börja gråta. Det är så mycket känslor inom mig nu när vår lilla bebis, vår älskade lilla Vilja i morgon blir 1 år. En liten bebis som har blivit en stor tjej som går själv och visar vad hon själv vill. Ett år som har gått så otroligt fort, samtidigt som det har känts som att hon alltid har varit en del av oss. Vilken resa vi har varit med om och hon är det finaste vi har. Det har kommit tårar under dagen och jag har kramat henne och bara tänkt att för ett år sedan visste vi att vi snart skulle få hålla henne i vår famn. Det går inte beskriva de här känslorna och med en glädjetår vill jag visa er bilder från smygfirandet av Vilja i eftermiddag. Farmor, farfar och hundarna Ebba, Asta, Lisa och Axel var först ut. Både jag och Vilja har blivit så uppvaktade och vill skicka ett stort tack och Vilja hälsar att hon vill att de kommer och gungar med henne snart och att hundarna följer med och leker med hennes "urväxta" leksaker.
 De kom med ett stort paket som farfar fick hjälpa Vilja med.
 En otroligt fin och mjuk gungfår och vi fick gosa söta valpar.
 Vilken myshörna!
 Puss, puss, puss.
Ett ögonblick att komma ihåg. Viljas första födelsedagstårta och första födelsedagsljuset. Det blev en väldigt lyckad tårta som jag lyckas göra när vi fick reda på att de skulle komma och vi knappt hade något hemma. Vilja fick dock inte själv äta av tårtan, då hon fick blåbär och grädde i stället. Det tycker hon är så gott och hon satt med blåbär och grädde över hela henne.
 När blåbärskläderna hade åkt av och innan kvällsbadet, så fick hon ta fram det fina gungfåret och den kommer att bli en stor favorit här hemma. Den låter när man trycker på örat och dessutom är den så mjuk och go att man kan klappa och gosa med den.

Älskade vän.

2 kommentarer:

  1. å stora söta vilja som fyller 1 år imorgon! ja det är så galet att ett helt år har gått sen de vara var ett litet knyte i ens famn. Tiden går på tok för fort! Vilka härliga bilder från ert firande i eftermiddags! Tack för grattishälsningen, det värmde!

    SvaraRadera
  2. åååh så härligt !! :D

    GRATTIS VILJA PÅ FÖDELSEDAGEN. Det är så galet, krama om henne massa massa från oss

    SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.