lördag 10 mars 2012

Vilja-kärlek.

Vilken otroligt mysig fredag vi hade här hemma. Den var lite mer speciell än andra dagar då jag har upplevt att vi har busat och kommunicerat med varandra på ett helt nytt sätt. Så mysigt det är att få vara barn en hel del dag. Tejpade ihop stora pappersbitar från rulle och tog fram fingerfärgen, det var inte så omtyckt, då Vilja mest tyckte att det var konstigt och det blev en kort stund bland fingerfärg. Det var samma sak förra gången, så det får vi lägga undan till ett senare tillfälle. Vi pysslade på lite med blommorna och det roliga är att när vi kom hem med en påse från blombutiken häromdagen och öppnade den och Vilja fick se blommorna ropade hon högt. Överlycklig. Tre saker vet jag att Vilja tycker är fint och vill se på, det är blommor, tända ljus, lampor och Teja. Finaste charmtroll. Vilja har även börjat ge ett glädjeskrik när pappa kommer hem. Hon har fortfarande inga problem med att säga hej då när någon av oss går, även om man kan börja se att hon förstår att man ska gå. Vilja kan bli lite blyg för andra vuxna människor, då gömmer hon ansiktet hos oss, men ofta släpper det väldigt fort. Hon sträcker sig efter oss och gosar gärna mycket och länge. Hon tycker om när hon får sitta i knä och man stryker henne i ansiktet eller håret. I dag satt hon länge i mitt knä och jag borstade håret på henne, det tycker hon om och sedan brukar hon göra ett försök att borsta mitt hår. Hon börjar verkligen vara en stor tjej nu, vårat lilla knyte.
Rymmer från fingerfärgsverkstan...

5 kommentarer:

 1. Haha, så det är ingen hit alltså? I teorin borde det vara superkul, men hon kanske är liten ännu. Så fin hon är där hon går!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror också att hon är lite liten, att hon inte riktigt förstår ännu :)

   Radera
 2. Vilken mysig dag ni verkar ha haft! Det händer verkligen mycket i utvecklingen, det märker jag på Molly också. Sådana saker jag inte tror att hon förstår visar hon ju visst att hon förstår.. Fingerfärg låter roligt, det kanske blir ännu mer uppskattat om ett tag. Hoppas att ni får en härlig söndag!! Kramar

  SvaraRadera
 3. Glädjetjut är så söta så söta!:)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.