torsdag 29 mars 2012

Kudde.

Det slår mig hur fort Vilja växer och hur tiden springer i väg med en liten. När jag smög in och pussade henne god natt i går reagerade jag på hur stor hon har blivit, hur hennes ansikte inte längre är en bebis, utan ett sött litet barnansikte med goa runda kinder. Och hur mysigt är det inte att vakna på morgonen av att Vilja inspekterar mina örhängen noggrant och vi sedan kryper under täcket och läser en bok innan vi kliver upp. I dag har jag tänkt lägga i en kudde i Viljas säng. Vet någon av er när de rekommenderar att de små börjar använda kudde igen?
 
Vilja ligger och sover förmiddag och den gröna filten hade vi med oss till BB och då var hon så liten och filten så stor.
Nu är hon så stor och filten liten. Älskade vän.

4 kommentarer:

 1. Har aldrig hört någon rekommendation. Stella har en kudde i sin säng och har så haft hela tiden.

  SvaraRadera
 2. Emil har fått en kudde nu. Jag läste någonstans att man inte ska ha kudde när de inte kan vända sig själva eller nått sånt var det. Vid ett år läste jag att man kunde ge dem en kudde. Men det är säkert väldigt olika beroende vem man pratar med och vart det står =)

  Jätte fin gungstol förresten! Har allltid velat ha en sådan.

  Vi saknar er!

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Alva har alltid haft en kudde i sin säng, det var rekommenadtion från början (viktigt pga huvudformen som annars blir platt). Det är ju säkert jätteolika :) kraam !

  SvaraRadera
 4. Rättelse! Fel av mig =) Vi hade kudde på Emil till en början, det var när han vände sig från rygg till mage vi tog bort den. Så var det. Det läste jag någonstans att man skulle då bebis inte kunde vända tillbaka sig från mage till rygg. Han har säkert kunna fått den tillbaka tidigare än vid ett år. Men som sagt det är säkert olika =) trevlig helg!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.