tisdag 20 mars 2012

Dag före arbetsdag.

Den här dagen blev riktigt fin efter en omstart. Vi tog en kort sovstund i myshörnan framför tvn och hann med en längre sovstund efter lunch, så välbehövligt. Nu har jag förberett för arbete i morgon. Har varit ledig en hel vecka och vad fort dagarna går. Samtidigt känns det som att det är rätt bra att Henrik och Vilja får en dag för sig själva, då Vilja har blivit väldigt mammig sista veckan och speciellt efter att hon var sjuk. Tänkte att ni ska få en första del av bilderna från Vindelälvsdraget och önskar er en fin fortsatt tisdagkväll. Alla bilderna är tagna fredag 16 mars.
 Vilja testade om hörselskydden fungerade medan hon testade sakerna i köket där vi bodde.
 
För allra första gången lyckades Vilja själv sätta på sig en mössa själv, det var dock min mössa, men så söt hon var när hon promenerade runt med mössan på sne.
 Trots feber hinner det hända en del på morgonkvisten och allt ska besiktigas så fort som möjligt.
 Även om vi nu bor i ett gammalt hus, så får jag inte nog av vackra, gamla fönster.
 Och en vedspis känns alltid som hemma.
 Litet fönster på toalett. Det är något jag saknar här, då vår toalett här hemma är hemsk. Förutom det ljusgula badkaret då.
 Henrik tog med Vilja på en liten promenad, det går fort fram.
 
 Det var snöras från taket tidigt på morgonen och vi hade blivit varnade för det och det mullrade till riktigt högt och det är bara att konstatera. Tur att ingen av oss var under de där snömassorna.
Vindelälvsdraget är en draghundstävling som håller på i fyra dagar, med start i Ammarnäs och målgång i Vännäs by. Totalt är det en sträcka på ca 40 mil. Det är allt från elit till motionärer och det är en del hundspann, en del har två hundar och en del drar med en hund. Teja var troligtvis i höglöpet när vi var där och vi funderade på vilken stor hane, som var duktig att dra som vi skulle tjuvpara henne med.
Vilja som inte alls bryr sig om hundar som skäller eller ylar satt och tittade på alla hundar som hon gärna hade klappat.
 Här får ni ett litet smakprov på hur ivriga hundarna är innan de ska i väg.
Och sist men inte minst, min absoluta favoritbild från helgen. Henrik och Teja. Finaste hjärtan.

2 kommentarer:

  1. Tack för alla fina bilder! Känns nästan som om jag varit med på äventyret!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det blev många bilder, men kunde inte välja ut :) Det kommer flera :)

      Radera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.