torsdag 16 februari 2012

Tre underbara små steg.

Tre små steg. Viljas första steg. Vår dotter. Det är ett av de största ögonblicken under hennes utveckling hittills. Hon har hittills endast krypit väldigt fort och ställt sig upp så fort hon fångat det hon vill, stått och gungat på stället, som att hon vill i väg och i dag var det alltså något som lockade henne så mycket att hon gick. Hon och Teja lekte i Tejas bädd med strumpor och viftandes med en strumpa gick hon tre steg till Tejas bädd, sedan tog det stopp mot kanten. Vi noterar ner 16 februari, med tre dagar till 11 månader, Viljas första steg. Stolt som en tupp är man här hemma nu.

Uppdatering på bus, så har jag och Vilja tagit ett bad i dag. Det är nu väldigt roligt att trycka av duschslangen när mamma duschar håret och klappa sig själv på bröstet och magen så att det låter. Älskade busunge.

3 kommentarer:

  1. Wow!! Stora, fina Vilja. Grattis till stegen ! Ja, vissa nätter kan hon ligga och bubbla någon halvtimme, så det är inte massor, men du vet hur det är. Det är inte alltid plättlätt att somna om själv alla gånger när man väl varit vaken en stund;)

    SvaraRadera
  2. Åh, vad roligt! Det måste ha varit kul att se! Vilken känsla! :)

    Tack söta. :) Ja, nu är jag mammaledig och det känns både underbart och konstigt. :P
    Ja, jag är jättenöjd med stativet och fjärren. :) Underlättar väldigt när man ska ta kort på sig själv.

    SvaraRadera
  3. Nejmen å så stor!! Gud så kul, duktiga duktiga vilja!! ja sambon och jag pratade om det härromdagen, tänk när de börjar gå, så stora de då kommer att vara. Ingen liten bebis som kryper omkring, utan en liten tjej som knallar runt! nu dröjer det nog ett tag till för vår tjej, men ändå!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.