tisdag 28 februari 2012

Smör & småkakor.

Fick massor av smör av min mommas bror, så nu tänkte jag baka massor av småkakor. Det är inte riktigt något jag normalt bakar. Så nu vill jag ha lite hjälp av er, vilka är era favorit kakor? En kaka som ska bakas är dessa. Sedan hade Sandra bakat några som jag vill testa, så ska testa dem när jag har tagit del av hennes smaskiga recept.

6 kommentarer:

 1. Jag har bakat småkakor en gång och då brände jag dem, sen så lade småkaksbaket på hyllan för ett tag! Men de colasnittarna är jag väldigt sugen på att testa!
  Vi valde en trädgårdsbok var på bokrean och jag tycker ju självklart att den boken jag tog är bäst! Den heter "trädgårdsskolan" av Eva Hernbäck. Den är jätte basic och handlar om bland annat olika jordarter, fröer och förökning och växtval. Jag gillar den för den är så lättläst, inga krångliga termer och just för den är så grundlig!
  jo tänkte på plastfolie med i durkslagen! Det finaste vore att ha typ mossa som man såg i hålen. Men vet dock inte hur jag skulle få den att inte torka, hmm får klura vidare på det!

  SvaraRadera
 2. Varmt välkommen till KNORKAN! Just nu har du chansen att vinna ett virkat kuddfodral med handgjorda detaljer från Svanefors. För mer information om tävlingen besök KNORKANS facebook eller blogg ♥

  SvaraRadera
 3. Det var länge sedan jag bakade småkakor, när jag gör det blir det mest chip cookies. Två andra favoriter är dock chokladbröd, kolakakor och björntassar. Tror jag har en del recept i kategorin Mat&Bak i bloggen.
  Lycka till!
  Kram

  SvaraRadera
 4. http://greiddnos.blogspot.com/2008/09/bakmani.html

  Här är några favoriter!

  SvaraRadera
 5. Bakar aldrig småkakor faktiskt. Så dåligt med tips här! Men kolasnittar/kakor är ju jättegott!

  SvaraRadera
 6. Jag har faktiskt aldrig bakat just småkakor, men det beror nog på att min kära mormor alltid bakar typ fem sorter till varje jul och sånt så ingen annan behöver baka :) Jag har tyvärr inget recept på mina favoriter, men det är en slags kokoskaka, tycker just kokos är så himla gott i småkakor! kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.