onsdag 15 februari 2012

Maja & Vilja.

I söndags var det dags för draghundstävling igen, den här gången var det sprint och det var väldigt roligt att se på. Då vi kunde följa ekipagen stora delar av banan. Dessutom bjöd dagen på endast ett par minusgrader och strålande sol. Teja och Henrik gjorde bra i från sig, men åkte ut i ett senare heat mot ett ekipage där både åkare och hund är väldigt duktiga.
 Henrik & Teja i andra omgången.
 Vilja hade en fin åskådarplats från pulkan. Och hörselkåporna var med den här gången. Om några år är det kanske hon som är ute på banan i stället.

Viljas momma och gammelmomma kom också förbi och såg en del av tävlingarna. Efteråt åkte vi hem till mitt barndomshem och fikade och åt god mat. Det var gott med tunnbrödsstutar och våfflor till sen lunch och sedan söndagsstek som jag älskar till middag. Så nu har jag "hemlängtan" och vill åka dit snart igen.

Vilja som hade lyckats förbruka alla sina kläder plus ombyte när vi kom till momma fick sitta i ett par ullbyxor som momma letade fram. Hon var ett riktigt charmtroll när hon for fram över golvet och myste med oss. När man är liten behöver man inte ha tröja på sig vid matbordet.

Vilja & Maja blev vänner på en gång. Vilja ville gärna fånga den där mjuka svansen som vippade hit och dit. Lyfta på henne och klämma lite överallt. Det var så konstigt att gosedjuret rörde på sig.

1 kommentar:

  1. Ser härligt ut, ibland får vår 2 1/2 åring oxå äta naken. Fast det är för att hon vägrar ha haklapp på sig och vi inte vill att hon spiller på kläderna (all mat går ju inte bort i tvätten) :)
    kram j.

    SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.