tisdag 17 januari 2012

10 kg guld.

Vilken heldag vi har haft och Vilja har varit så duktig i dag. Trots en lång och väldigt intensiv dag så har hon haft humöret uppe. Det var vid lunchen som hon var sådär kinkig som hon kan vara när hon är nyvaken och ska äta. Det var lite skillnad på babyrytmik och barnrytmik. I dag använde de både piano och gitarr och från att ha suttit i en ring så fick vi i dag vara uppe och sjunga och göra rörelser. Så roligt. Maria, en av ledaren, är Viljas idol. Hon ser på henne med förtjusande ögon och vill gärna krypa och vara i närheten. Övrigt så ägnade Vilja mycket av dagen till att vara go med de andra barnen, hon kröp mellan dem och gosade huvudet. Så himla söt. Man kan även märka nu vilka av mammorna som hon har träffat mest då hon faktiskt gärna är nära dem också och det ser ut som att hon känner sig trygg när de är i närheten. Det förstår jag. De är varma människor, som jag också tycker väldigt mycket om.

Vi hade vår allra sista föräldragruppsträff och ja, tiden går. 1 år har vi haft de här träffarna som ordnas av MVC och BVC. Vilket år. Vilken resa vi har gjort tillsammans och fint är det. Det känns så fint i hjärtat att jag får tårar i ögonen. Från några magar till små barn som nu kommunicerar med varandra på sitt sätt och leker ihop. Det är kärlek det.

På BVC-besöket kontrollerade de lite utveckling, samt vikt, längd och huvudomfång. Allt såg väldigt bra ut och i dag vägde vår fina Vilja rätt precis 10 kg. 10 månader på torsdag.

Nu är det dags för lite återhämtning i soffan innan det är dags för lite sömn.

Det röda ljuset med små grankvistar är nu utbytt mot ett stort vitt ljus och det är speciellt att få tända de här ljusen på kvällen. Det är avslappnande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för din kommentar och ha en fin dag.