torsdag 3 november 2011

Hela familjen hemma.

Henrik har varit ledig i dag, eftersom han ska jobba i natt. Vi har haft en lugn och skön dag hemma, förutom en liten sväng för att handla amaryllislök, jord och en till höstblomma. Skulle även köpa krukor till dem, men fick beslutsångest, så det får vänta. Sedan passade vi på att handla en julklänning till Vilja, men den kommer jag inte att visa här förrän på julafton. Men jag har tipsat er om den här tidigare. Troligtvis kommer hon att få någon mer julig klänning, då det brukar vara julmat flera dagar i rad. Vet ni, just exakt nu, kröp Vilja fyra steg på golvet! Underbara gosunge.
  
I går fick Vilja den här leklådan, hon har redan en, men de är lite olika och det är bra att kunna variera. Hon fick även två saker till, men ska berätta om det senare. Nu ska jag leka lite.

2 kommentarer:

  1. nejmen å har han krypigt! Så duktigt hon är!! å julklänning, så kul att du hittat en fin! Gissar på att den kanske är någon från lindex! Jag är också på jakt efter en skulle så gärna vilja ha en rutig i lite Carl Larsson stil, som om du ser någon sådan får du gärna hojta till!

    SvaraRadera
  2. Heja Vilja, allting blir så mycket roligare när man kan krypa! Ska titta efter julkläder till Stella imorgon.

    SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.