torsdag 29 september 2011

Sushi.


Har varit på kvällsshopping på stan. Vi köpte faktiskt ingenting, men jag la undan en blus och en kofta. Köpte med sushi hem, så nu ska vi se tv och äta gott. En påse lösviktsgodis fick göra oss sällskap hem också. Vilja var så trött nu och åt inte upp all välling. Hon har tittat med stora ögon på alla människor, mönster, former och färger. Hoppas att ni har en fin torsdagkväll.


Bloggat från Iphone

4 kommentarer:

  1. Så gott med sushi, lite avundsjuk allt! ja tänk så mycket intryck de små får när man är ute på stan med dem, ha en mysig torsdagskväll!

    SvaraRadera
  2. jag hade lätt kunnat äta sushi 7 dagar i veckan hihihi

    SvaraRadera
  3. Å så gott med sushi både min och dotterns favorit :)

    Ja men precis det blir jätte jobbigt när både hennes och våran sömn rubbas sådär men vi ahr haft turen att alla tre barnen alltid varit lätta när det gäller att få dom sova så när hon vaknade sådär och var ledsen märkte man så tydligt att något var fel men nu sover hon tack och lov igen så det varade bara några dagar.


    Det var jätte skönt att komma ut lite, Gonzalo har jobbat kvällar samt haft fotboll så han har varit borta både dagar + kvällar några veckor nu och jag har haft alla tre barn själv och då är det allt från matlagning, blöjbyten,läxläsning, läggning, städa hemma och barn som trottsar och busar så jag är helt slut men att gå och träna och gå ut i parken en stund ger en nya krafter.

    SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.