onsdag 31 augusti 2011

Lite kvinnlig igen.

Jag tillhör en av dem som säger under graviditeten att man inte ska glömma bort sig själv som mamma. Såhär i efterhand har jag varit en av dem som helt har glömt bort mig själv, men nu är det ändring på det och i går kväll vaxade jag benen. Hade så långt hår på benen, så att jag kände mig fruktansvärt okvinnlig. Hår benen är inget för mig. Nu är mycket borta, men ser att jag har fuskat lite och måste fram med vaxremsorna i dag igen. Efter vaxning tog jag fram brun-utan-sol för att smörja kroppen. Och med lite nya kläder hem i går, så känns det faktiskt som att jag börjar bli lite kvinnlig igen. Har lovat mig själv, att aldrig glömma bort mig själv igen. Har du något tips på ett bra vax eller brun-utan-sol?
I natt vaknade Vilja kl 02 och då fick hon äta lite, så att jag kunde vara säker på att hon inte var hungrig. Sedan var jag otroligt bestämd över att hon skulle somna i sin säng igen. I 1 1/2 timme höll hon på att spotta ut nappen medan jag gick dit och stoppade in den igen. Det var rätt skönt när hon vaknade nästa gång och klockan visade på 07.30. Längtar efter den natt hon inser att det är skönt att sova hela natten. Nu ligger gosgumman på mage över mitt knä och leker, dags för att hjälpa vår fina pappa och sambo i hallen.

4 kommentarer:

 1. det är så lätt att man glömmer bort sig själv i allt annat som händer med de små knoddarna, de kommer ju i första hand ! men jag har en otrolig sambo som alltid ger mig tid till att sköta om mig själv litegrann :)

  SvaraRadera
 2. Hihi det är så himla lätt glömma bort sig själv när man "precis" fått barn ;)

  Vad stor Vilja har blivit!

  Kram

  SvaraRadera
 3. hi hi jag har vist också glömt bort mig lite, men just nu kan jag inte nå ned till mine ben pga. foglossning så det må bli sen - 2012 det blir mitt år ;)

  SvaraRadera
 4. du har så rätt !! De gånger jag ens plockat fram sminkväskan på sistone är riktigt lätträknade, däremot har jag alltid lena ben. Men att ta hand om mig själv är definitivt något jag borde bli bättre på :)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.