tisdag 30 augusti 2011

Låsning eller något.

Vilja har börjat vakna vid 2-tiden igen och är lite kinkig, men det går oftast få henne att somna om. Henrik var upp 2-3 gånger efter klockan 02. Vid 05 tog jag upp henne så att hon fick äta, eftersom jag skulle i väg och träna. När jag gick hemifrån 06.10 så sov mina hjärtan så gott, det är så mysigt att bara se på dem och stänga till dörren lite tyst och låta dem sova vidare. Efter träningen i går har jag haft en rejäl låsning i ryggen, kan inte tänka mig att det är något annat. Hela natten har jag varit besvärad av den, det är lite bättre nu, men det är fortfarande orörligt i vissa lägen. Det var otroligt härligt att få svettas och bli riktigt trött på passet i morse, det är ett härligt gäng som tränar på morgonen. Har lite träningsvärk efter i går. Underbart. Önskar er en fin tisdag.I går efter badet prövade Vilja en morgonrock som jag hade när jag var liten. Hon var så sockersöt i den.

6 kommentarer:

 1. Hoppas du känner dig bättre efter dagens träningspass!

  Svar: Persikoträdet planterade vi för några år sedan, tyvärr är knopparna så känsliga för vårfrosten och trillar av, men i år har vi haft tur och kunnat njuta av egenodlade persikor!

  Kram Ellinor

  SvaraRadera
 2. det är så roligt att Vilja har kläder som du har haft tycker jag, de är ju fortfarande i så fint skick och allt ! :) tänk att vi varit sådär små ;) hihi

  SvaraRadera
 3. Hon är en riktig liten fining !! Jag hoppas det bara är en fas och att nattssömnen ska bli bättre !! Ingen mår bra av allt för mycke avbruten sömn,,, nu blir det sängen här ! God natt :)

  SvaraRadera
 4. Hoppas det känns bättre i din rygg! Vilket jätte fint kort på din lilla tjej!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.