söndag 21 augusti 2011

Hej i lingonskogen.

I dag gör vi nästan ingenting. Det är kanske så det ska vara söndag. En vilodag. Jag känner mig tömd på energi och har gjort det sista veckan, var tvungen att väga mig i dag för jag tycker själv att jag försvinner. Minus 5 kg på mindre än en månad, det kändes lite chockartat och jag kanske har förklaringen till varför jag känner mig som jag gör. Vilja fick smaka pärondricka i dag som vi gjorde själva i råsaftcentrifugen. Det var gott tyckte hon. Bara för att jag skrev det där inlägget om mat, så har hon velat amma flera gånger än vanligt i dag. Men vi har ändå kört efter matschemat som jag gjorde. För någon kväll sedan var vi ut och plockade lingon, så nu har vi även lingon i frysen och lingonsylt. Mums. Hoppas att ni har en fin söndag.9 kommentarer:

 1. Ojdå, det låter ju som mykt att gått ner 5kg, men lillan tar nog din energi =D. Känner mig också seg idag. Men iofs har jag städat bilden, här hemma och varit i skogen, haha

  Supersöta bilder
  kraam

  SvaraRadera
 2. Vad härligt med skogen och alla lingon! Hoppas ni har en härlig söndagskväll! kram

  SvaraRadera
 3. Ja visst är dom fina? Dom är från KappAhl! Sen köpte jag en väldigt lik den grå på H&M, fast i mycket tunnare bomull och utan det ribbade, så den kan jag med rekommendera. Den gillar jag nog eg bäst..

  SvaraRadera
 4. Oj jag fick nog inte med att det var jag som skrev kommentaren^^ men det var iallafall jag som skrev att min glass var god och att du hade fotat fina bilder :)
  kram igen!

  SvaraRadera
 5. Ibland hamnar man i sådana där psykosomatiska svackor. Hoppas dock att snart vänder.
  Låter som om ni haft en lugn och skön söndag, precis så som det ska vara!
  Stor kram

  SvaraRadera
 6. Oj! Det var mycket kg på en månad!! Jag hade blivit jätte glad för mina sista 5-8 kg vägrar ju försvinna.. Men det är ju inte bra om man inte mår helt hundra..
  Väger du mindre nu än innan graviditeten?
  Fina lilla sötnos suger väl ut kilon från dig genom amningen .. Jag ammar ju inte.. Så dom kilona kommer väl vara där så länge jag inte rör på mig..
  Soffpotatis som jag är.. :-)

  Ps fina bilder som vanligt!!

  SvaraRadera
 7. Vilodagar är härliga !!
  Skulle vilja ha en idag men jobbet kallar och allvaret är tillbaka igen...SUCK !!
  Ha en fin måndag.
  Kram Helene.

  SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.