torsdag 25 augusti 2011

Fina barnkläder i höst.



Det finns så otroligt mycket fint i butik för barn just nu. Här skrev jag om att vi hade varit i väg och köpt lite nytt till Vilja. Här får ni se en del av hennes nya kläder, body och byxor, kommer båda från Kappahl. Lägger även upp bilder på kläderna från Kappahl, så att ni ser dem tydligare. Tycker att detaljerna på bodyn är så fin och väldigt mjuk och skön kvalité. Har ni förslag på någon butik på nätet som har fina barnkläder? Som inte hör till de vanliga kedjorna. Vi bor i en ganska liten stad och då är det roligt med några andra kläder i bland.

9 kommentarer:

  1. Jättesöta kläder! Längtar också efter att få gå och shoppa lite till mig själv men jag känner som du, orkar inte just nu. Behöver bli av med ballongmagen också ;)Älskar hösten med snygga skor och stickade tröjor!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Vad fin den bodyn var, en sådan måste jag nog också spring iväg och köpa till vår lilla tjej!Nej, jag handlar tyvärr inte så mycket över nätet, så tyvärr har jag inget tips!

    SvaraRadera
  3. kappahls kläder är verkligen underbara. men ibland är det skoj att hitta godbitar på lite andra ställen också =)
    önskar er en fin dag vännen!
    kram.

    SvaraRadera
  4. Hej Sandra! Vi brukar handla på babyshop.se mycket snabba och bra leveranser. Oiidesign.se är en annan sida som har fina saker tycker jag. Måste även säga att Vilja har så mycket fina kläder, roligt när hon kan ärva dina gamla också. Vill även tipsa dig om att anine bing som bloggar på mama har en tävling idag där man kan vinna en supermysig snuttefilt. Tack för en fin blogg som du har!

    SvaraRadera
  5. KappAhl har fått en fin barnavdelning. Tyvärr är utbudet allför ofta jättestort till tjejer och alldeles för begränsat för killar. Vi pojkmammor vill också shoppa fina saker till våra prinsar!

    Kram Ellinor

    PS. Viljas mössa är heeelt fantastisk!

    SvaraRadera
  6. Kläder på nätet:
    Lareodoute.se
    OiiDesign.se
    varillisetlinssit.jetshop.se (minishop)

    SvaraRadera
  7. Vilken söting! När är hon född? Ja alltså det tar nog tid att bleka håret sådär vitt när man har svart hår nu. Och då tappar jag nog det ha ha...

    SvaraRadera
  8. Hej Elin. Tack för bra tips och jag tävlade faktiskt inne hos Anine :) De filtarna är så fina :) Önskar dig en trevlig helg.

    SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.