onsdag 24 augusti 2011

Inte ett foto.

Vilja 110820. Sötnos.

Oj, jag förstår inte vart min trötthet kommer ifrån. Jag känner mig verkligen inte frisk. Vi har mestadels varit hemma i dag, men tog med mig Vilja ner till stan en sväng. För att hitta nya kläder till mig. Efter inte ens en timme var jag så trött, så vi gick hem och la oss och vilade. Prövade ingenting, men hittade ganska mycket fint på den korta stunden. Jag är lite som ett skolbarn som ska börja skolan för hösten, men jag ska börja jobba igen och vill ha en ny fin höstjacka, höstskor, en större handväska och några nya bra arbetskläder. Jag har lyckan att få kunna klä upp mig på arbetstid, om jag vill. Jag har inte ens tagit några bilder i dag, det har nog inte hänt sedan Vilja föddes. Nu sover vår lilla prinsessa. Hon är famn, närhet och uppmärksamhet till 100% nu. Jag ser efter varje morgon om den där första lilla vita tanden har kommit... Borde släpa mig i väg till gymmet en stund, men intar nog soffan (även om jag inte alls trivs med att se på tv) och hoppas på träningstillfälle i morgon.

7 kommentarer:

 1. Kanske har en infektion i kroppen. Då bör du ta det lugnt

  SvaraRadera
 2. Åh, jag vill också leta kläder till mig själv! Men då vill jag vara själv på stan, mindre stressande än att hålla koll på en bebis samtidigt :)

  SvaraRadera
 3. usch vad tråkigt, krya på dig vännen !

  SvaraRadera
 4. Herreguuuud vad söt hon är!!

  SvaraRadera
 5. Det är nog dåligt med sömn och för mycket tankar som ställer till det. Känner redan av mina två veckor med oavbruten sömn, plus att man får så mycket tid att fundera på när man går hemma;) Du får läsa eller lyssna på en bok om du inte gillar TV:n, för vila är nog bästa recpetet för oss trötta mammor.

  Kram på dig

  SvaraRadera
 6. Menar så klart bruten sömn :)

  SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.