fredag 26 augusti 2011

Febrig tös.

Vilja 110825.

I natt var Vilja vaken rätt mycket från midnatt. Vid 05 kände jag att hon började vara varm och tog tempen på henne, den var inte så hög, men hon hade 38,0. Så då fick hon lite alvedon och lite ersättning, sedan somnade hon om gott i sin säng några timmar. Nu verkar hon vara feberfri och sitt vanliga pigg och glada Vilja. Tror att hon var vaken i natt pga att hon hade lite ont, för hon låg och gnydde hela kvällen i sömnen innan hon vaknade.

I natt kom jag på mig själv med lite kvinnligt och manligt. Henrik säger när jag säger att vi flyttar över henne till vår säng: Tror du att det är bra idé för framtiden? Jag tolkar det: Jag som trodde att jag hade fått tillbaka min plats bredvid dig. Jag tänker att jag menar: Det är ju så mysigt att ha henne bredvid mig, även om jag kanske säger att det är för att hon är tussig av vaccinationen. Det finns lite manliga och kvinnliga sidor som kommer fram med ett litet barn i familjen.

I eftermiddag kommer jag att lägga upp en tävling om två fina mössor från Kicki. Mössorna som vi i den här familjen är väldigt förtjusta i.

5 kommentarer:

 1. Det är ju SÅ gosigt att ha dom bredvid en i sängen.. :) Minna sover fortfarande bredvid mig.

  Stackars lilla Vilja som hade lite ont. Hoppas det blev bättre av alvedonen iaf!

  SvaraRadera
 2. Tack snälla. Jag gör även kort på beställning, om det vore intressant för dig? :)

  Ha en fin dag!
  Kram

  SvaraRadera
 3. å ja, det är ju jätte mysigt att ha dem bredvid sig i sängen!Hoppas hon mår bättre nu och inte får mer ont av vaccinet!Du kanske fick massa bra tips på hemsidor med barnkläder, men kom på en sida som heter villervalla.se, har själv aldrig handlat något från dem på nätet men har fått den del kläder därifrån!kläderna är väldigt mjuka och sköna!

  SvaraRadera
 4. Skönt att hon kurerade sig snabbt lillfisen =D

  kramar

  SvaraRadera
 5. Håller med dig om det där med manligt och kvinnligt!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.