lördag 20 augusti 2011

Bra start på en lördag.

Vi har verkligen fått en bra start på lördagen. Vilja har sovit hela natten för första gången. Från 20-06. Vi har varit upp några gånger för att titta till henne, hon hade rört sig varje gång, men hon sov så gott och vi sov så gott och det känns som att jag knappt vågar hoppas att det ska fortsätta såhär. Jag kliver gärna upp 06, om hon sover hela natten. Det är andra natten i rad som jag får sova, Henrik var uppe med henne i går natt. Ännu bättre hade lördagen börjat om Henrik inte hade behövt gå till jobbet. Tänkte försöka skriva ner lite senare om Vilja 5 månader, nu ska vi gå och hälsa på min farmor på sjukhuset. Önskar er en fin lördag.

4 kommentarer:

 1. Det är STORT och man känner som en helt ny människa när man får sova hela nätterna :) Hoppas det är början på en ny bra vana !

  SvaraRadera
 2. Vad skönt att få sova hela natten, för er alla.

  Vad jobbar Henrik med som måste jobba lördagar?

  SvaraRadera
 3. Underbart!!! Åh så jag längtar till då Ellie kan sova så....

  SvaraRadera
 4. Vad skönt! Jag måste bli bättre på att gå och lägga mig tidigare för när jag går och lägger mig runt midnatt då har Isak sovit "halva natten" hehe. Tycker som du, jag har inget emot att gå upp tidigt om han sover bra under natten.. Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.