måndag 20 juni 2011

Gamla kakburkar?

Vill Du bli av med dina gamla kakburkar? Det spelar ingen roll hur de ser ut eller hur formen är, jag betalar frakten. Maila mig på sandra.vardagen@gmail.com

Brukar någon av er baka Macarons? Vet du i sådana fall hur de är att frysa ner eller är de bäst färska?

6 kommentarer:

  1. Jag har bakat macrons några gånger men aldrig prövat att frysa dem och inte heller vanliga maränger. Vanliga maränger brukar ju klara sig minst en vecka i plåtburk. Jag skulle nog provfrysa en marängbotten utan smörkrämen för smörkrämen tror jag inte mår så bra av att frysas. Det jag skulle säga är viktigast vid bakningen är tålamod, bra malet mandelmjöl och att du provgräddar en eller två maränger innan du trycker in en hel plåt. Jag har misslyckats några gånger då jag underskattat tiden som behövs för att få en bra maräng. Arla har ett recept jag brukar följa. Stort lycka till :)
    Förresten, har du sett att Panduro har fina kakburkar i plåt?

    SvaraRadera
  2. Ja, alltså det är nog väldigt individuellt när man kan sätta barnet i gåstol. Men Edvin är väldigt stark i benen, nacken och ryggen så han stod stadigt och kan även ta små steg med sina ben. Vi har en sådan där gammal-gammal gåstol som vi hade när vi var små ;) Blir kanske att köpa en nyare modell längre fram. Men vi får se. Det kostar ju ett par hundralappar..

    SvaraRadera
  3. Fin du är! Och ja, det är verkligen galet hur snabbt det går. Ett halvår som känns som 2-3 månader :D

    SvaraRadera
  4. Svar: Nä, det är inget jag här märkt av. Tyckte den var kanon! :)

    SvaraRadera
  5. Jag har inga kakbrukar men om jag trillar över någon så ska du få den.

    SvaraRadera
  6. Elin: Tack för mycket bra tips, de ska jag följa. Återkommer med hur det går :)
    Har inte varit in på Panduro, ska gå in och kolla där.
    Lilla H: Tack, det var snällt :)

    SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.