torsdag 19 maj 2011

Planering.

Hur ofta fungerar det att planera med en liten? Nästan aldrig blir det som man tänkt sig. Jag hade planerat förmiddagen och det har gått så smidigt. Att Vilja dessutom skulle sova innan vi skulle i väg trodde jag aldrig. Men jodå, hon har vilat så gott sötnosen. Vilja har på sig en ny klänning från Kappahl, byxor från Kappahl Newbie.

5 kommentarer:

  1. ja jag testade faktiskt igår och det var ju riktigt enkelt ! resultatet blev ganska bra ändå men tror att jag ska göra det en gång till ändå :)

    tänk att din lilla tjej redan är 2 månader, det är ju Alva också om ca 2 veckor.. herregud vad fort det går !

    SvaraRadera
  2. Hrm, en av de där sakerna jag är lite orolig för inför ankomsten av bebis!

    SvaraRadera
  3. Hahah, ja att planera är inte det lättaste. Speciellt inte tider... Hälften av gångerna bajsar hon ner sig precis när man ska gå eller så blir hon tokhungrig och bara måste ha mat NU :)

    SvaraRadera
  4. Nej du, det är inte lätt att planera något alls när man har en liten bäbis! Vi ska åka ut i skärgården idag och hade tänkt att komma iväg om en stund, men Elly tycks inte ha några planer på att sluta äta, så vi får väl se när vi kommer iväg...

    SvaraRadera
  5. Planeringen ja.. Ha ha ibland går de ibland inte.. Eller "egen tid"? Jag får passa på och surfa som tex nu kl 03.30 under amning på iphonen med en hand :-)
    Grattis vilja förresten till 2 mån dagen!!
    Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.