torsdag 14 april 2011

Vårsol i ansiktet.

I dag har det varit en fantastiskt skön dag och vi har njutit av det härliga vädret hela dagen. Tänk så glad man blir av solen. Först satt vi och solade på torget. Teja passade på att spana lite. Hon fick en egen plats på bänken bredvid mig. I Östersund vet man att det är vår när det samlas människor på torget. Än har inga uteserveringar börjat ta plats.

Vilja njöt av solen från vagnen. På torget var det så varmt så att hon inte behövde ha någon overall och knappt någon filt. Vi ammade ute i dag för första gången. Vi gick sedan vidare och drack en kaffe i Badhusparken. För att sedan promenera i solen runt Lugnvik. Äntligen fick jag se att Tussilago blommar här också. Teja vaktade vagnen medan jag fotograferade blommor... Ser ni att isen ligger kvar? På många ställen är det öppet nu och det har gått så fort. Rekommendationer för barn under 1 år är att de inte alls ska vistas i sol, men om de ändå ska göra det, så ska man använda högsta möjliga solskyddsfaktor och långärmad tröja och byxor (mörka kläder ger bäst skydd, men blir även varmare på barnet). En hatt till barnet är också att rekommendera. Jag har själv inte införskaffat någon solskyddsfaktor ännu eller någon solhatt, ska gå på Apoteket i morgon och ordna solskyddsfaktor. Även om jag inte har tänkt ha Vilja direkt i solen, så vill hon gärna sitta i bärselen ibland när vi promenerar.


Har Du något bra tips på söta solhattar till en liten flicka som Vilja?


Hoppas att Ni har haft en bra dag.

8 kommentarer:

  1. Tack så mycket! De hälsar så gott tillbaka, Cevin har varit så duktig och kört Alva i vagnen runt halva Ope idag :) Och han berättade att Vilja var sååå mkt mindre.. Guldklimp :) Ha en bra kväll! Kram

    SvaraRadera
  2. Underbara bilder! och härligt med vårtecken :)

    Kram N.

    SvaraRadera
  3. Härliga bilder! Har du något speciellt program för att få in texten på bilden?

    SvaraRadera
  4. Vilken härlig vårdag, jag hoppas helgen blir minst lika fin med massor av sol :D

    Trevlg helg!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Massa bilder av en analkande vår, härligt! =) KrM

    SvaraRadera
  6. Massa bilder av en analkande vår, härligt! =) KrM

    SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.