tisdag 12 oktober 2010

Kickstart av dagen.

Började dagen med att vakna bredvid finaste. Tänk att han är lika vacker varje morgon. 06.30 körde jag igång min cykelklass, full fart i 55 minuter. Vilken start på morgonen. In med massor av ny energi. En dusch. Hämta frukost på Törners, som nu ska avnjutas medan mailen blir lästa. Magen växer för varje dag och det är mysigt att kunna mysa med den. I dag hälsar vi vecka 19 välkommen.

7 kommentarer:

  1. Så tänker jag också om morgonen, det är en cool känsla.
    Själv är jag ingen träningsmänniska på morgonen även om jag önskar jag vore det. Bara njut av din mage, skulle själv varit i vecka 21 men livet ville annorlunda i vecka 10. ha en jättefin dag! kram

    SvaraRadera
  2. Åh, så ska en morgon startas!

    Och vad härligt att läsa om växande mage! Jag har nyss träffat en annan gravid mage. De inspirerar, magarna :)

    SvaraRadera
  3. Fru Hurtig, jag blir ledsen att höra att det lilla livet inte ville ta sig. Men sänder mycket hopp att det nästa gång frodas och växer. Kramar till dig.

    SvaraRadera
  4. Vilken toppenstart!
    Veckan 19, snart halvtid då! :)
    Kramar

    SvaraRadera
  5. svar: ja bullarna luktade (och smakade) helt underbart!

    Och vad imponerad jag blir av dig som är så duktig och tränar - tidigt på morgonen dessutom! jag är en såndär periodare, i några månader är jag duktig, och så får jag världens svacka! som nu till exempel, jag bakar kanelbullar istället för att pallra mig iväg till gymmet haha! :-)

    mysigt med magen, snart halvtid! grattis!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.