tisdag 14 september 2010

Barnets hjärtljud.

Lyssnat till barnets hjärtljud. Det gick rakt in i hjärtat. Tårar i ögonen. Redan älskad vid 14 veckor. Det är vårt lilla knyte som växer, för att kunna komma ut och förgylla vår värld. Hoppas att h*n är lik pappa, det vackraste. De här känslorna går inte att jämföra med något annat i världen. Magiskt. Mäktigt. Vackert.

3 kommentarer:

  1. Åh vad underbart!! Jag blir alldeles gråtmild när jag läser! Jag önskar att jag också får uppleva ett sånt mirakel någon gång i mitt liv..! :-)

    Jag har två jobbnätter kvar nu, sen är jag ledig hela 8 dagar! :D Så jag vill hemskt gärna träffa dig något om du kan och vill! :)

    Varm kram!

    SvaraRadera
  2. Visst är det fantastiskt! En overklig känsla som inte går att beskriva med ord men som är mäktigare än något annat man tidigare upplevt. Stort grattis från oss i Värmland, vi är så glada för er skull! Alice ser fram emot att få en kusin och lekkamrat.

    Många kramar Veronica

    SvaraRadera
  3. Oj, min kommentar försvann så ursäkta om denna kommer två gånger!

    Ville bara säga att det verkar helt fantastiskt även om man nog inte kan föreställa sig det om man inte varit med om det själv. Men jag är så otroligt glad för er skull!

    Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.