måndag 23 september 2013

mitt elefantöra.

Det här med att boa in hösten, det är något jag gör nu och sådana gånger önskar man att dygnet hade några fler timmar. Det trivsamma är att man aldrig behöver fundera över vad man ska göra, det finns alltid nya projekt att ta tag i. Sedan begränsas det av att vi inte kommer att bo här så lång tid till. Ska visa er en hörna som jag pysslar med nu. Ett bord har fått ny färg. Mitt älskade elefantöra har fått flytta dit. En ny klotlampa och så en hög med magasin. Såklart även den vita hästen. Har på min önskelista en större variant av denna häst i svart eller vitt, men den här duger mycket bra. Några saker saknas, men det ska jag visa er när allt är klart!

6 kommentarer:

 1. Ska ni flytta!?

  Än så länge njuter jag av mörka och mysiga höstkvällar hemma. Men att förvandla hemmet till höst har jag ännu inte tagit mig för...Känslorna av sensommaren lever fortfarande kvar. Kanske till helgen...

  SvaraRadera
 2. ja hösten är ju skön på så sätt att man nu kan börja fixa innomhus istället efter en sommar då man mest fixat utomhus! Vilken fin hörna du gjort, älskar klotlampan och heter växten alltså elefantöra?! har ni hittat något nytt boende?

  SvaraRadera
 3. Å vart har du fått tag i elefantörat? Har letat i stan men inte hittat någon?
  Skulle bli superglad för tips!
  Härligt med Åre, ska kanske oxå dit en sväng.
  Kram
  /A
  Www.alexochcarin.wordpress.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kan få av mig Alex!
   Kram från mig

   Radera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.