lördag 30 mars 2013

sådär lagomt påsktrött.

Man blir trött av att fira påsk, men man är även väldigt nöjd och lycklig över soliga och fina dagar som det bjuds på. Vi har haft två dagar till fjälls och när vi har kommit hem har vi ätit rester av matsäcken, det där påsk-lammet har jag inte riktigt orkat göra i ordning ännu. Precis som det ska vara på påsken, man ska vara lite trött-efter-en-dag-ute. Det är fint det. Hur har ni det hos er?

 
Det är få tecken här hemma på att det är påsk. Några påskris som jag hämtade tillsammans med lilla fröken på skidor och i pulka har fått färgglada fjädrar. Gula tulpaner. Påsklilja och påskägg. Och så målade vi några ägg till frukosten i går. Det var roligast att leka med fjädrarna hälsar lilla fröken (och minsta vovvan).

2 kommentarer:

  1. Det låter som en väldigt härlig helg! Skönt att bara ta dagarna som de kommer utan några krav eller måsten. Själv njuter jag av precis samma saker - oplanerade dagar med tid till träning, långa frukostar, härliga promenader och kvalitetstid tillsammans med nära och kära. Underbart!

    Önskar er en fortsatt fin påskhelg!

    Kram

    SvaraRadera
  2. Ja påsken är skön för det finns sällan så många måsten, man kan mer ta dagarna som de kommer och bara njut av ledighet och just nu innan påsken kom som började faktiskt våren komma hit. Så nu har vi njutit extra mycket av helgen och det fina vädret!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.