söndag 27 januari 2013

i sparklådan.

De lediga dagarna går förbi lika fort som de kommer och gårdagen var en sådan dag då vi höll oss hemma. Med några utflykter ut med lilla fröken på skidor en gång och den andra gången i sparklådan på isvägen medan vovvan och mannen i huset njöt av en löptur. Vi åt vegetarisk paj och budapestrulle till efterrätt. Vilade lite i soffan och lekte. Det är fina dagar det. Och med tanke på att jag och vovvan inledde helgen i fredags med att vara vilse ute i spårsystemet, så kändes det bäst att mannen fick vara den som åkte med vovvan i dag på första träningstävlingen. Nu laddar jag om för en ny vecka. Sista helgen i januari har passerat och det känns bra att på fredag få välkomna februari. Snart vårvinter vänner. Svår att inte älska.


Vi pratar färger. Helst blå. Vi leker och för första gången känner jag att vi leker med varandra och inte bredvid varandra. Det är så varmt i mitt hjärta varje gång hon säger "mamma" och den här bilden, ljuvliga älskade Vilja.

1 kommentar:

  1. Vad mysigt med sparklåda, en sån fick vi åka i med mormor när jag växte upp. Vilse låter inte skoj :(. Jag har en förmåga att vimsa bort mig när jag avviker från mina normala stigar.
    Hoppas ni får en fin vecka!
    Kram Annica

    SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.