torsdag 20 december 2012

lussete och sovmorgon.

Det är sovmorgon här hemma. Klockan har slagit 09.15 och det har inte hänt tidigare att lilla fröken har sovit så länge. Hon har fått feber och i går kväll var hon så slö och bara låg och myste i famnen. Tror det måste vara något med mamma-hormonerna, men jag känner på en gång när hon får feber. Det har varit en bra vecka för konditionsträning, men i dag känner jag av lite i halsen. Så ska göra mig en kopp med lussete som jag köpte med mig från Telogott i veckan. Älskar alla de här smakerna av julen som är nu!
 

7 kommentarer:

 1. Hoppas ni känner er piggare under dagen!


  Kram Ellinor

  SvaraRadera
 2. Usch vad tråkigt med sjukstuga! Själv har jag tagit Viggo från dagis för att skydda honom från att bli sjuk nu innan jul. Barnen får knappt följa med till mataffären... Lite extremt kanske men det är ju så tråkigt om de ligger dåliga i jul. Hoppas att lillan kryar på sig snabbt! Kram

  SvaraRadera
 3. Härligt med sovmorgon (skulle själv behöva en ordentlig sådan) men tråkigt att höra att lillskruttan är sjuk. Får hoppas att det snart går över och att ni är pigga och glada lagom till helgen och nästa veckas festligheter!
  Kram

  SvaraRadera
 4. ohhh lussete lät ju spännande och krya på halsen
  kram

  SvaraRadera
 5. Krya på den lilla sötnosen. Håller med, visst är det mycket goda smaker nu i juletid:). Ha det så gott! Kram

  SvaraRadera
 6. Hoppas hon mår bättre idag, så att ni får bara friska och krya i jul!

  SvaraRadera
 7. Hoppas hon blir pigg så ni slipper en krasslig tös till jul!
  Kram Annica

  SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.