tisdag 4 december 2012

har jag sagt att jag älskar henne?


Lilla älskade fröken. Som i alla stunder får mig att se livet från den fina sidan. Igenom hennes ögon ser jag helt andra saker och varje dag tillsammans är något fint att ta tillvara på.

Samlar tankar, sorg och funderingar inför nattens sömn. Det har varit en dag. En annorlunda dag. Ett farväl har tagits. Hela familjen samlad. Stora som små. Så sorgligt. Så hjärtskärande att det inte finns ord.

Älskade lillebror - jag vill inte säga farväl. Ingen av oss vill. Vi saknar dig. Nu samlar vi ihop oss inför fredag, då vi låter dig flyga med de andra änglarna till att vi ses igen. Vi önskar att du hade stannat hos oss så mycket längre.

7 kommentarer:

 1. Erika Larsson fd Ohlsson5 december 2012 12:23

  Sandra - du skriver så fint om din saknad. Önskar också att han hade velat stanna men det var någonstans han kände att måste gå till. Jag tänker på er, din familj, varje dag. Ta hand om varandra, sköt om er. Många varma kramar

  SvaraRadera
 2. Kramar till er.
  Kan bara hålla med du skriver så fina ord.
  Tack för att du finns o jag älskar dig, glöm aldrig det. O alla andra i "våran" familj.
  Stor varm kram/faster

  SvaraRadera
 3. Vad fint du sätter ord på känslan Sandra. Kramar till er!

  Och vilken fining hon är, er lilla Vilja. Söt som en liten docka med fantastiskt vackra ögon.

  SvaraRadera
 4. Fina ord Sandra <3. Det är svårt att förstå hur jobbigt du har det när man inte upplevt något liknande själv. Att förlora en morfar och en mormor var jobbigt nog, men en lillebror?!
  Tur ni har Vilja som livar upp er tillvaro just nu!
  Kram Annica

  SvaraRadera
 5. Vilken underbar bild av Vilja!

  Kramar

  SvaraRadera
 6. Vill du göra ett bloglovinbyte med mig? :)

  SvaraRadera
 7. Du skriver så vackert och sätter ord på en sådan oändligt stor sorg. Jà tänk så bra att ni har er lilla solstråle nu. Många varma kramar till er

  SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.