lördag 27 oktober 2012

vi kör på brunt och städning.

Minns ni att den långa perioden när man gick i skola var den från terminsstarten på hösten till novemberlovet? Nu är vi där och inte har hösten känts särskilt lång. Vi har även fått känna lite mer på vintern.

I dag försöker vi beta oss igenom ett berg av tvätt och städning, då man får igen det på helgen om det sätts åt sidan under veckorna. När vi är med hus ska jag se till att någon kommer och städar åt oss en gång i veckan. För jag har lite svårt med smutsiga golv och den energin går det att göra så mycket roligare saker med. Dessutom skriker Vilja rakt ut när hon hör dammsugaren, både när hon är vaken och sover. Bara det en fin anledning. Samtidigt som det är väldigt viktigt att hon lär sig att städa och plocka undan efter sig själv, men det blir det ändå eftersom vi behöver städa mer än en gång i veckan eftersom vi har hund. Hur ser ni på hjälp hemma?

Vilja har fått lite nya kläder från Lindex. Fint med bruna nyanser såhär till vintern. Nu ska jag hitta några fina tights i brunt och mörkt orange hade jag tänkt.

10 kommentarer:

 1. Jag har funderat på samma sak. Städhjälp. Tänker som du att tiden kan läggas på så mycket trevligare familjetid. Men det är inte helt oproblematiskt, inte helt accepterat att tycka så. Svårt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är så sant att det inte är helt accepterat, men så lättsamt det vore.

   Radera
 2. Ohh så fina kläder du köpt =D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, de är jag väldigt nöjda med :)

   Radera
 3. åh den tröjan längst ner stod jag länge och klämde på senaste gången jag var på lindex, super fin! jo jag är för städhjälp, som du skriver så får man ju så mycket mer tid att lägga på andra saker, som att vara med sin familj exempelvis! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är supernöjd över den och tyckte den hade så fin passform, gå och köp ;) Kramar

   Radera
 4. Jag tycker städhjälp är perfekt, har det inte själv dock. Är nog för snål och vill hellre lägga de ca 1 500 kronorna på någonting annat varje månad. Dessutom tycker jag det känns lite jobbigt att någon annan ska komma hit och plocka med våra prylar.
  Många av mina kollegor har städhjälp två gånger i månaden och de är supernöjda.
  Fina kläder, älskar brunt =)
  Kram Annica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kanske är jag också för snål om det skulle komma till kritan, man får försöka vara effektiv i stället och kanske sitta mindre vid datorn ;) Kramar

   Radera
 5. Åh så fin kofta/tröja.. sån vill Wilma ha :)

  sv: Ja, eller hur! Precis som med Wilmas Alicemössa... Det blir liksom ännu finare när det är för nåt bra :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den tycker jag att Wilma ska önska sig, den var verkligen så fin på också :)

   Radera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.