söndag 7 oktober 2012

vacker natur får avsluta helgen.

Lyxigt är det att få en riktigt god middag efter en löptur och ett bad med lilla fröken. Sedan lite lek innan sovdags för de minsta och resten av kvällen i soffan. Så vi är redo för en ny vecka och vad passar bättre än att avsluta den med lite mer bilder från den här fjällturen. Gott slut på helgen vänner.


10 kommentarer:

 1. Jättefina bilder :) Kika gärna in på min matblogg där du just nu kan tävla om mässbiljetter och biobiljetter :)

  SvaraRadera
 2. Härliga bilder med fjäll-höst-känsla.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack. Hösten är fin och speciellt på fjället tycker jag :)

   Radera
 3. Vackert!
  Tänk att ni dessutom redan fått snö. Här hoppas jag att det fortfarande låter vänta på sig i alla fall en månad eller två :)
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är endast till fjälls det har kommit snö och det är inte så mycket som ligger kvar. Däremot tyckte Henrik att det kändes som lite snö i luften här :) Kram

   Radera
 4. Vilken vacker natur, jag bara måste fjällvandra någon gång i mitt liv!
  Och ja, hönor är mycket trevliga varelser. Den som syndes i min blogg är en blommehöna som finna i min pappas hönsgård, namn på alla har han och sköterdem som prinsessor! Ha en trevlig måndag, kram från Ystad

  SvaraRadera
  Svar
  1. Om du aldrig har gjort det så tycker jag verkligen att du ska testa det någon gång. Det är lugnt och fridfullt.
   Blommehöna har jag aldrig hört tidigare, superfin var den. Hoppas att du har fått en bra start på veckan. Kram

   Radera
 5. Åh, fjällen! Vad underbart det är! Vi har stuga i Sälen, så det har blivit några turer på fjällen. Hoppas det fortsättningsvis kommer bli fina utflykter när bebis kommer :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad mysigt med stuga där. Min sambo har jobbat väldigt många år som skidlärare i Sälen, själv har jag tyvärr aldrig varit där och åkt skidor. Tror absolut att man kan göra lika fina utflykter med en bebis, det tar kanske lite längre tid och mer saker, men i dag finns det så bra utrustning för att kunna ha med dem på ett smidigt sätt :)

   Radera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.