söndag 28 oktober 2012

en sockertopp bland blommor i sockerlådan.

Fint en söndag efter middagen är en myshörna med bokläsning framför en värmande kakelugn. Myshörnan flyttades till sockerlådorna som jag fick lära mig kunde ha väldigt många användningsområden. Vilken tur att jag inte behöver övertala fröken att ha den i sitt rum.

Vilja är otroligt påhittig och hennes ordförråd är väldigt stort och en del ord blir tydligare och tydligare för varje dag. Älskade lilla hjärtat. Vilken värme det är att hon fortfarande kommer och vill kramas och vara gosig många gånger per dag. Det får man aldrig för mycket av.

9 kommentarer:

 1. Ohh så mysigt och så fin låda

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är de? De lådorna tycker jag mycket om :)

   Radera
 2. Haha sötnos :). Tänk vad kul man kan ha när man har gott om fantasi.
  Kram Annica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja och man borde verkligen låta sig smittas av den :)

   Radera
 3. Ja det är riktigt skönt att ha haft långhelg!:) Vad härligt att hon gillar att komma och kramas. Vincent är inne i en period då han mest vill göra annat;)

  SvaraRadera
 4. Men vilka fina lådor. Såna vill jag med ha ;)

  svar: Huua... burr, så kallt. Men lite skönt är det också. Tycker om att vi har 4 helt olika årstider. Alla har sin charm, liksom :) Detsamma till er!!

  SvaraRadera
 5. Tack, ja ska mjukstarta denna veckan får vi se =D. Ja det är ngt fel på min kommentarsida att fältet ej fylls i som det ska, men hon som gjort den nya designen ska kika över det =D

  kraaam, hoppas att allt är bra med dig?

  SvaraRadera
 6. Det måste vara så himla kul att få följa ett språk som växer fram hos ens lilla barn. ännu har min lilla tjej inte fått fram något som är helt tydligt men jag ser verkligen fram emot det!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.