lördag 21 juli 2012

Ett lopp som kräver ännu ett denna säsong.

Det gick inte riktigt som jag önskat under dagens halvmaraton. 1.38.26 tror jag att det blev innan jag var i mål. Nästan 3 minuter sämre än för två år sedan och nästan 8,5 minut sämre än mitt mål. Det går inte bara att skylla på den kraftiga motvinden, det kändes som inte bra från start. Och hade det inte varit för min sambo, så hade jag nog valt att kliva av. Och visst ska jag inte gräva ner mig för den tiden eller som 12:e dam in med tanke på de duktiga löparna framför mig.
Loppet kräver en bättre avslutning på säsongen och nu ska jag kolla lite på Lidingöloppet eller har ni tips på något annat som går snart?

Så fint vi har blivit ompysslad nere på farmor och farfars sommarparadis och mormor och Tobbe gjorde oss sällskap över en fika. Det var en perfekt avslutning på lördagen för trötta ben och supportrar.

2 kommentarer:

  1. Tycker du är fantastiskt duktig och snabb!! Kan dock förstå tankarna, att slå sina tidigare tider och så... Starkt jobbat!!

    SvaraRadera
  2. Det var inte kul att det inte kändes bra, aldrig kul när man inte når sina mål i en tävling. jag har tyvärr inga råd eller tips mer än att det nog går bättre nästa gång! Du verkar ju vara en riktigt kämpe och duktigt som bara den, så det går nog bättre nästa gång! Kram!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.