söndag 17 juni 2012

Sov så gott lilla kossorna.

Avslutade en regnig lördag med en promenad till kossorna längre ner på ön. Vilja hade kunnat stanna där hela natten, men till sist sa vi sov gott till kossorna och gick hemåt. Därför visar jag lite bilder från koutsläppet som vi var på för snart en månad sedan. Här lyser nu solen upp och med lite lunch i magen ska vi gå ut en sväng.
Från parkeringen fick vi åka traktorvagn. Det var spännande och lite konstigt tyckte lilla fröken. Vi fick åka med traktorn och vagnen som vi ser ofta gå på vägarna här hemma.
Barnen satt på rad och väntade. Tyckte att det var så härligt med alla färger på deras regnkläder.
Finaste entrén av alla kossor.
Tänk att det varje år är lika mysigt att få se korna gå ut på bete.
Goaste tjejen.
Kusin Cevin testar brandbilen.
Vilja hjälpte till att stoppa in halmen till kalvarna igen. Tror aldrig att jag har haft en sådan skitig liten tjej med hem tidigare, men det är så som det ska vara.
Vilken lycka att få leka i sandlådan. På bilden kan man se på hennes läppar att hon gör "brum-brum" när hon kör traktorn.

Fin söndag till er alla.

4 kommentarer:

  1. ja tänker alltid varje år att vi ska åka och titta på när de släpper ut kossorna, men det har alltid krockat med andra saker. Men det ser ju så härligt ut, tänk vilken lycka att få komma ut i gröna stora hagar!
    ja så synd att vi åkte ut EM, funderar på vilket lag man ska heja på nu istället?! Får kanske bli Danmark, vore ju skoj om det gick bra för granlandet nu när inte vi lyckades så bra!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ni måste nästan åka och se nästa år, tror att Olivia skulle älska det och då är nog lillebror så stor också att det kan vara spännande :)
      Har inte heller bestämt vem man hejar på nu, känns så konstigt att inte få heja på sitt land :(

      Radera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.