söndag 3 juni 2012

Knyter ihop helgen.

Sakta börjar vi avrunda den här helgen, som har varit bra på alla sätt. I fredags var Viljas momma här med henne medan vi roade oss på Tivars på deras sommarpremiär och invigning av nya bryggan. Åt underbart god sill- och grillbuffé, drack vin och hade otroligt roligt. Vilja stortrivdes hemma med momma och kunde på lördagen visa upp nya danssteg efter fredagens final i Lets Dance. I går hejade Vilja fram löparna i Stockholm maraton, applåderade och sa ”heja heja”, sedan hade hon ett alldeles eget lopp här hemma med en ny stil. Världens sötaste stil. Loppet har fortsatt här hemma i dag.

Vi blev bortskämda med hjälp hela dagen i går, då vi på eftermiddagen fick god indisk fiskgryta och rabarberpaj av Viljas farmor och farfar. Dagens regn har inneburit en kort sväng ute och vi kom in som några lerklumpar. Sedan en härlig innedag med lek, bus, bakning, matlagning och städning.
Vi har nog varit lite extra kära efter att ha fått tillbringa tid med bara varandra och sedan tillsammans med Vilja, det är som otroligt fint att bara få vara i närheten av de här två. Det var nästan så att jag hade kunnat fria till Henrik i fredags, då jag insåg vilken otroligt vacker plats det vore att gifta sig på. Där på bryggan.
 
Så mycket kärlek.

3 kommentarer:

  1. Vilken härlig helg det låter som ni haft och mysigt att få vara lite för sig själva med! ja det är ju skottår nu, så då "får" vi ju tjejer fria! gud vilken underbar bild på Vilja, så söt hon är!!

    SvaraRadera
  2. Fria på bara! =)
    Så söt och busig Vilja ser ut.

    SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.