måndag 7 maj 2012

Sommarfin i glasögon.

Har varit på synundersökning hos Synsam i dag som ingår i testet av Dailies Total 1. Har tidigare varit hos en annan optiker, men så snyggt de hade fått på butiken här i stan efter en renovering och optikern jag träffade var mycket trevlig. Har sista veckorna suttit och spanat lite på glasögon, då jag funderar på att de ska få bli en fin detalj till sommaren. Och visst hade graviditeten och såklart åldern förändrat min syn, väldigt mycket. Här nedan är två av mina favoriter som jag har prövat. Den blåa kan jag även tänka mig i väldigt ljusrosa i liknande modell.

Du kan hitta bågarna hos Synsam.

6 kommentarer:

 1. Jag gillar verkligen den översta både för att den är svart men främst för att den är lite kantig i modellen, det brukar de flesta klä i!

  Tror minsann jag också skulle behöva ett besök, kisat allt för länge nu :/
  KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Troligtvis blir det den översta för mig, för den passar lite mer till alla tillfällen också :)

   Det var så skönt! Har testat linserna med rätt styrka i dag och oj, det var en ny värld här ;)

   Kram

   Radera
 2. Hade du fått sämre eller bättre syn till följd av graviditeten? Jag har fått sämre men min optiker sa att det brukar stabilisera sig så småningom. Märkt något av det?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag fick sämre, väldigt mycket sämre faktiskt och jag sa till optikern att jag hade hört att det kunde rätta till sig, men eftersom det är ett tag sedan jag slutade amma. Så trodde hon att det inte skulle rätta till sig nu. Från 2,25 till 3,25, det är rätt stor skillnad :(

   Radera
 3. De blåa var ju galet snygga!! och jag gillade färgen, så somrig och fin!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är superfina, önskar att jag kunde hitta en budgetvariant av bågen bara :)

   Radera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.