onsdag 9 maj 2012

Mat i brevlådan.

Har sjunkit ner i soffan med morgonrock och fårskinnstofflor. Tänkte bläddra lite i en ny tidning som kom i dag, Allt om mat. Började dregla bara jag såg omslaget. Henrik fick fylla i någon undersökning och fick välja en valfri tidning och då var han så snäll att jag fick välja. Så tre nummer av den här har vi att se framemot. Först tänkte jag dela med mig av lunchen som jag och Vilja lagade i går och åt till middag i dag, eftersom Henrik arbetar natten. En vegetarisk lasagne, mums tyckte både jag och Vilja. Vad har ni haft för er i dag?
 
Vi fräste hackad gul lök, mycket vitlök, en halv skalad zucchini, en halv röd paprik, en grovt riven morot och hällde sedan på krossade tomater, stark chilisås och en burk keso. Smakade av med salt, svartpeppar och paprikapulver. Varvade det med färska lasagneplattor i en ugnssäker form och massor av riven ost längst upp. In i ugnen på 225 grader ca 15 minuter.

1 kommentar:

  1. Mattidningar är alltid roliga att bläddra i, jag brukar bli så himla hungrig bara :) Den vegetariska lasagnen lät ju jättegod! Tack för din lyckoönskning, loppet gick bra :) Kram!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.