fredag 4 maj 2012

Gastronomy Jämtland Härjedalen.

Nu har det kommit ut ett nytt nummer av Gastronomy Jämtland Härjedalen. Det är ett otroligt fint magasin, som man kan bläddra i flera gånger och läsa och se på alla vackra bilder. Man blir inspirerad av att laga och äta god mat och besöka alla smultronställen som finns här. Själv har jag hittat ett par nya ställen som jag vill besöka i sommar, gå in och se om du också gör det (tidningen går även att läsa på nätet). Den här tidningen står för allt som jag tror på och tycker är viktigt. Lokalproducerat, underbara smakupplevelser, småföretagande och mycket annat. Ett fint sätt att njuta och umgås på.
Visst är väl omslagsbilden helt magisk också?
Det är Tina Stafrén som har fotograferat på Raftsjöhöjdens gårdsmejeri.
Vill även passa på att uppmärksamma en sak som fanns med i magasinet. Det har kommit en nyhet från Sav. Sav sparkling sålde slut fort när den kom och har blivit uppmärksammad internationellt. Nu har de även gjort en Sav Snaps. Den är gjord på ren björksav och örter från de jämtländska fjällen. Sav snaps finns nu i systembolagets beställningssystem. Bilden kommer från deras hemsida.

2 kommentarer:

  1. Vilket härligt magasin det verkar vara och extra skoj att lösa om sin omgivning och hitta nya små pärlor! Hoppas ni har en mysig fredagskväll!

    SvaraRadera
  2. Åh vad spännande, det verkar gott!

    SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.