måndag 14 maj 2012

Bland hästar och killingar.

Vi gjorde en utflykt med Viljas momma i går och utflyktsmålet var Wången-dagen. En väldigt mysig dag tillsammans, som avslutades med tacos till middag här hemma. Det var ett bra firande av Linnéa-dagen. Eftersom Vilja inte har någon namnsdag, så tycker jag att det är roligt att kunna uppmärksamma hennes andranamn. Tack för en otroligt mysig dag.
 Den här gamla hästvagnen är så fin och den skulle gärna få stå här utanför oss.
Det här var en stor häst, riktigt stor, när han kom travandes mot oss kändes det som att han var dubbelt så bred som en annan. Här fick hästarna visa ett litet kraftprov på hur många människor de kunde dra på släde.
 Sötaste fölet.
 
Storsjöodjuret Birger var på plats och lekte med alla barnen och efter att Vilja hade sett alla barnen krama honom så sträckte hon upp armarna och även hon fick en kram av honom, den blev hon väldigt blyg av. Sötnosan. Hon fick en ny vän där, Elina 3 år, de blev så förtjusta i varandra och Vilja kramades i massor.
Vilja sitter på hästvagnen, som synd var missade vi när själva turen gick, men hon tyckte det var roligt att sitta där ändå.
 Killingen fick också en gos.
 Alltid på väg.
Vi avslutade dagen på mini-zoo och Vilja tyckte att killingarnas hage var väldigt spännande, gick in, satte sig, sprang ut, in igen och rätt som det var så ramlade hon rakt i deras vattenhink. Det såg otroligt komiskt ut, men hon blev väldigt rädd när det kom vatten över hela henne och vi avslutade dagen där, med en trött, men väldigt nöjd liten tjej.

1 kommentar:

Tack för din kommentar och ha en fin dag.