fredag 20 april 2012

Mossa med sked.

I dag fick jag lite lyx, sovmorgon till 07.37. En söt liten tjej som ropade på mig och med solen som strålade in igenom fönstret. Hade så ont i magen i går kväll att jag la mig i soffan och somnade, sedan sov jag där hela natten. Böcker är något som intresserar Vilja just nu, så vi har nu på morgonen hunnit läsa (läs: bläddra fort) i flera böcker. Vi har även fått besked att vi inte får plats på kooperativet här på ön och min besvikelse är stor och jag kände mig väldigt ledsen över det i går. Det känns så konstigt att bo på en ö, men vi får inte plats på dagiset, då de från fastlandet har fler barn där. Ska kolla lite närmare på ett dagis som jag har hört mycket bra om och som en vän till oss pratade om förra helgen, som känns intressant. Nu håller Vilja på att bädda på golvet, så jag ska gå dit och bädda med henne. Ni förstår kanske varför jag vill göra en egen liten myshörna till henne på golvet. Fin fredag till alla er.
 Vilja tycker att man ska äta mossa med sked.
 
 
Nya mockasiner från Kappahl. Har spanat ett tag på dessa och när jag gick dit för att köpa dem, så var de för halva priset.

7 kommentarer:

 1. Svälj besvikelsen, Sandra, och tänk praktiskt! Med Vilja på dagis inne i stan är det enklare för farmor och farfar att bistå med hämtning, om du/ni måste jobba över eller vill köra ett pass direkt efter jobbet. ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det känns inte särskilt praktiskt, då jag har möjligheten att arbeta hemifrån och med tanke på syskon. Men man får fundera om och kanske ändra hur det var tänkt med arbete osv.

   Radera
  2. Men jag förstår hur du menar också :)

   Radera
 2. Usch jag hatar att det ska vara så svårt med förskoleplatser. Vi har samma dilemma här, Carla är bara ett halvår men vi har redan fått reda på att det inte kommer att finnas plats på kooperativet där vi vill ha henne. Bara att hoppas på att vi får ett annat bra dagis...Lycka till med att hitta en annan bra plats i alla fall!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack detsamma till er. Undrar om det är vi eller barnen som är mest kräsen? ;)

   Radera
 3. Vilka fina mockasiner, de måste kollas in. Tack för tipset!

  SvaraRadera
  Svar
  1. De finns med lite brunt i också, superfina!

   Radera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.