lördag 31 mars 2012

Sista dagen i mars.

Vi fick sovmorgon här hemma till 08. Utanför fönstret har det snöat och solen strålar från himlen. Det är kanske inte något vårväder, men riktigt vårvinter är det. Vi var på en trevlig tillställning här på byn i går kväll och åt god mat, ett glas vin och otroligt bra trubadur. Fint avslut på en fin fredag, då vi även hade hunnit vara på VIP-shopping med frukost. Vi såg i går även att Vilja har fått en till tand, alltså tand nr 9. Den har kommit upp långt in på överkäken, höger sida. Den har nog varit där i ett par veckor och det var precis som jag misstänkte när hon höll på bita på allt, att det var en tand på väg där. Nu måste tandborstningsrutinerna ändras, då det hittills har varit väldigt enkelt när det bara varit fram hon har tänder.

Har även tagit ett beslut att ta en liten paus från bloggandet, eller rättare sagt dra ner på det och få bort känslan att saker och ting måste skrivas om. Det var inte tanken från första början, men har nu blivit så. På vardagarna är ni nästan 100 olika personer som tittar in här och jag tycker att det är roligt att få dela med mig och förhoppningsvis inspirera er på vägen, men ibland saknar jag respons och vet bara en bråkdel av vilka ni är som tittar in här. I och med att min puls, mitt hjärta, visat att något inte är riktigt bra, så har jag fått mig en tankeställare och även om jag nu får vänta på en undersökning pga att jag vill byta läkare så känner jag mig väldigt rädd och har haft svårt att sova sista nättarna. Visst har jag känt att något inte har varit helt rätt i kroppen, men det blev så verkligt helt plötsligt.

Och sist men inte minst, Earth hour, ni missar väl inte att vi släcker ner i kväll kl. 20.30-21.30?

Hela veckan här hemma har det varit så färgsprakande här hemma med snittblommor överallt. I dag har de första tulpanbuketterna hamnat i komposten, men flera buketter står kvar och får ta mer plats. Kan inte låta bli att längta efter att få gå ut på ängen och plocka in fina ängsblommor. 

6 kommentarer:

 1. hej sandra!

  så längesedan det var jag kikade in hos dig! förstår att du mår dåligt på något vis? hoppas att det inte är allvarligt och att du får hjälp med det!

  förstår hur du tänker om bloggen. ibland funderar man på om det verkligen är värt det. man vill så gärna ha lite respons när man lägger ner så mycket tid och när folk faktiskt läser det!

  kramar till dig och lilltjejen.

  SvaraRadera
 2. Hej, skrev en kommentar förut men vet inte riktigt vart den försvann? I varje fall är jag en av dem som har följt din blogg sedan ett par månader tillbaka och det känns nästan som jag känner dig och lilla Vilja. Du skriver väldigt bra och lägger ut mycket bra bilder att det är svårt att sluta följa. Halka in på den via Henriks blogg. Henrik och min man Richard var arbetskamrater när han arbetade på Västerviks brandstation.
  Tycker du gör helt rätt i att du drar ner när hälsan säger i från. När hjärtat rusar ska man verkligen ta det på allvar.
  Du får ta och hälsa till Henrik från hela familjen Brown och ta vara på dig och din lilla tös.
  /Linda

  SvaraRadera
 3. Men åh vännen ! Hoppas att det inte är något allvarligt!! Det låter som att du gör rätt i att ta en paus, även om jag kommer att sakna dig tokmycket dock ! Många kramar från mig till dig

  SvaraRadera
 4. Jag hoppas på att det inte är något allvarligt, kanske är det stressrelaterat och då förstår jag dina tankar. Bloggande ska vara kul och inte ett måste. Skriv så ofta eller sällan du vill! Kramar

  SvaraRadera
 5. Men usch, vad jobbigt! Hoppas det inte är nåt allvarligt, förstår att du funderar och oroar dig mycket just nu och känner att bloggen får komma i sista hand. Du gör helt rätt! Kramar

  SvaraRadera
 6. jag hoppas så att det inte är något och att du börjar må bra snart! Jag har själv haft så fullt upp de senaste tiden och prioriterat bort datortiden visa dagar, så inte hunnit in här lika ofta som förrut, men kommer sakna dina inlägg! men bloggandet ska ju absolut inte kännas som ett måste, utan som något kul! så skriv när du känner att du orkar och vill, vi hänger oss kvar här inne och håller tummarna så hårt att du snart få träffa läkaren och att allt går bra! kramar!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.