måndag 19 mars 2012

Prinsessan Vilja

När jag lägger Vilja för kvällen så pussar jag alltid i massor på hennes panna och viskar till henne; "Tack för i dag, sov så gott i natt så vi orkar leka i morgon” Och såklart ett; jag älskar dig. I kväll blev det i stället ett litet annat god natt till vår 1-åring. Det är som att jag vill stoppa tiden och alltid komma ihåg de här mysiga stunderna med att hon sover i famn. I morse somnade hon med huvudet sittandes mot mitt bröst vid matbordet, det värmde hela mig. Jag hoppas att hon i många, många år framöver kommer att komma och vara väldigt liten igen.

Vi började dagen i myskläder, sedan bytte vi om till prinsessklänning. Hon blev alldeles till sig när hon såg den och började dra för att få av sig myströjan. Sedan lekte vi på i bara blöja. En lugn dag. Då vi inte alls har firat henne, förutom med massor av kärlek. På lördag är det stora kalaset och då firar vi hela dagen lång med öppet hus. Det är så mycket tankar en dag som denna och det har varit skönt att bara få vara och smälta in att tiden går och njuta av alla stunder man har tillsammans.

Tack för alla fina gratulationer till vår fina 1-åring. Ni är så fina.

 
 
 
 

7 kommentarer:

 1. Eller hur! Det är då man inser hur kyligt det egentligen är, och att man kanske ska akta sig lite för att klä av sig för mycket redan nu, solen luras :D

  SvaraRadera
 2. Gu så söt hon är! =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. När hon tassade omkring i den där klänningen blev jag alldeles tårögd, det var som att hon hade blivit så stor och visst är hon söt :)

   Radera
 3. Så fin, och det låter som att hon har haft en toppendag. Men visst är det något speciellt med 1års-dagen. Mer för oss än för barnen tror jag. Stort grattis (snart i efterskott) iaf!

  sv; Hyllan jag håller på att måla ska bli knallgul och sitta i Lillis rum :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hyllan kommer att bli jättefin, vill gärna se sen :)

   Radera
 4. Finaste prinsessan, stort grattis på hennes ettårsdag! Ja det är verkligen något speciellt med första födelsedagen, mycket känslor :) Kram

  SvaraRadera
 5. å gud så söt hon är i sin fina klänning!!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.