tisdag 27 mars 2012

Fint i Viljas garderob.

Det är fortfarande massa spår kvar av kalaset för Vilja och det gör inget, tycker att det är lite mysigt och tycker att det är roligt att gå och plocka bort lite eftersom och plocka ihop saker lite överallt som hon fick och hon fick verkligen så mycket fint. Ska försöka visa er lite eftersom jag plockar ihop dem och de får en plats här hemma, men kommer inte sätta mig ner och fotografera varje sak hon fick för sig. Det tar alldeles för mycket tid och de dyker nog ändå upp här ändå på något sätt. Det är bara att fråga om det är något ni undrar över. Hon fick mycket nya kläder och i kväll när jag la in dem i garderoben kändes det så skönt, då det har känts som att det är lite tomt där. Då vi behöver byta kläder, minst två gånger per dag. Sedan tycker jag att det är så roligt när andra handlar kläder till Vilja, det är lätt att det följer samma mönster när man själv handlar. Vilja fick även ny sommar/vår jacka av sin morfar, med samma färger som Jämtlandsflaggan. Så fin och tror att det är en sådan jacka som Viljas vän Emil har. Nu har Vilja överflöd av ytterkläder till våren och nyss hade hon ingenting. Nu har vi två skaloveraller, en kappa, en skaljacka, ett par skalbyxor, tunnare vårjacka, fleecekläder osv. Det är nästan så att jag borde sätta mig och sälja i väg något av det vi köpte till henne, för hon är fortfarande i ett stort behov av ett par rejälare vårskor, helst Kavat eller Ecco.
 
Vilja fick även lite kläder av oss, ett par ljusrosa tights och en turkos tröja från Kappahl, som är bekväma och tunna till lite varmare dagar. Hon fick även den röd/rutiga klänningen som ni ser här, kommer från H&M. Sedan fick hon den fina ullvästen från Woolpower av oss, som ni ser här nedanför.

 Så söta små strumpor.
 Fin och mjuk huvtröja.
 Underbart söt och somrig klänning.
Och en ny jumpsuit, Vilja har snart växt ur sin med stjärnor och nu har hon en ny. De är så himla härliga.
En underbar molnpyjamas.

5 kommentarer:

  1. Vilka fina kläder! Det är så kul att handla massa fina plagg nu till våren! Skor till Molly står på inköpslistan även hos oss, hon har haft ett par Ecco nu i vinter och jag skulle gärna köpa från samma märke igen. De har varit jättebra! Synd bara att de kostar en del men det kanske det är värt..
    Och du, stort grattis till både dig och Vilja i efterskott!! Hoppas att ni hade fina födelsedagar båda två! Kram

    SvaraRadera
  2. Grattis till tjejen i efterskott! 1 år... otroligt när du tänker tillbaka 2 år eller hur. Lycka <3

    SvaraRadera
  3. åh så mycket fina saker !! :) vårplaggen som finns nu är ju heeelt underbara !! kraaam

    SvaraRadera
  4. Och just det, solglasögonen till Alva är köpta på Lindex :D

    SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.