måndag 26 mars 2012

En varm kopp te.

Har kokat mig en kopp med varmt te och har myst ner mig i soffan framför Maria Wern under filtarna. Ska spendera en liten stund här och redigera lite bilder, då jag inte har gjort det på några veckor och sparar alltid ner mina favoritbilder på USB och sedan flyttas alla bilder till en extern hårddisk. Är frusen och trött och jag blir alltid full av saknad då Henrik åker bort, även om det bara är för ett drygt dygn, så saknar jag honom innan han har gått utanför dörren. Speciellt då vi knappt hann äta middag tillsammans i kväll när jag kom hem från arbetet. Det är som höst ute, de där vårkänslorna har bytts ut mot de där känslorna man får på hösten när man väntar på de första minusgraderna och vakna till frost på gräsmattan. Skillnaden är att jag då tycker att det är mysigt, men nu längtar jag bara ännu mer efter våren. Hur går det med våren hemma hos er?
 
Från 18 mars, den här dagen tyckte man att våren var nära och ängarna hade tinat fram så fint.

3 kommentarer:

 1. Här kändes det faktiskt som sommar i morse, vi tog oss en promenad vid niotiden och redan då var det varmt i solen. Sen kom ju alla moln, men 11 grader ute vid halv åtta på kvällen, ja det måste man ändå tycka är helt ok!
  Så kul att ni har fått en gammal gungstol, det är ju så fint! vill hemskt gärna se den sen!
  psst du har en utmaning inne hos mig!

  SvaraRadera
 2. Våren här är långt kommen och Syrenen har börjat skjuta knoppar. Idag var det 16 grader och det kommer att gå fantastiskt fort som det alltid gör här i Skåne. Bara det inte blåser kan det vara riktigt skönt. Sakna är bra Sandra, och du vet hur skönt det är när han kommer hem =) KRAM

  SvaraRadera
 3. Här ser det nog ut som hos er ungefär, kanske att ni har kommit liiite längre! Längtar också massor nu...

  SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.