torsdag 8 september 2011

Vår lilla fisk.

I dag var det första gången på babysim. Det var fantastiskt roligt och Vilja var som en liten fisk, hon verkade älska vattnet. Det var några tårar medan mamma duschade i början, men resten av tiden var hon mest ett stort leende och plaskade med armar och ben. Lektionen är 30 minuter och i dag visade de några olika grepp hur man kan hålla dem i vatten och de sista 15 minuterna fick man göra vad man ville. Vilja var kvar nästan längst i vattnet och det såg ut som att hon hade kunnat vara kvar ännu längre. Jag hade nog förväntat mig att det skulle vara lite kinkighet, så mitt hjärta var alldeles varmt av att få bada där i bassängen med vår underbara tjej och jag är så glad att Henrik var med och fick se. Han måste gå från jobbet någon mer gång och bada med henne, det är något speciellt. Det var inga problem efter badet heller, vi klädde oss och sedan somnade hon vid bröstet så gott utanför omklädningsrummet. Vår lilla tjej var en sådan där färgglad och fin fisk som man vill dyka efter och se om och om igen. Man får som inte nog av henne. Längtar redan efter nästa tillfälle.Vilja på skötbordet efter badstunden. Hon låg och pillade på med kamerabandet, det är populärt som leksak.Såhär trött blev Vilja vid middagsbordet i dag. Älskade lilla sötnos.

13 kommentarer:

 1. Ohh vad roligt, babysim verkar var så oerhört roligt och gulligt =D

  SvaraRadera
 2. Mysigt med babysim! Jag har hört att de små blir väldigt trötta av det så inte konstigt att hon somnade efteråt. Min Molly älskar vatten så jag tror att det snart är dags att ta med henne till badhuset också.
  Kram

  SvaraRadera
 3. sötnosen, man blir ju trött av att bada :) Vi hann knappt in i omklädningsrummet när vi hade vart på babysim förrän viggo som som en stock när han var mindre - väldigt praktiskt ;)

  Ja, trosor som en gång varit vita, men som fått en grå ton och ttaskig resår är väl sådär piffigt, men efter en rejäl rensning och efterföljande påfyllning blir det nog bra. Nu har jag i alla fall börjat !!

  SvaraRadera
 4. Så mysigt det såg ut och så kul att hon gillade det!!

  SvaraRadera
 5. Vad mysigt med babysim!
  Gick två terminer med Ivar och han älskade det!

  Mössan kom med posten igår, sååå fin!

  Kram Ellinor

  SvaraRadera
 6. Vad mysigt med babysim!
  Gick två terminer med Ivar och han älskade det!

  Mössan kom med posten igår, sååå fin!

  Kram Ellinor

  SvaraRadera
 7. Vad kul att hon gillade det! Det låter så himla mysigt.

  Ha en skön helg!

  Kram Emelie

  SvaraRadera
 8. Wiiiiiiiiiiiiii längtar till vår tur att bada!! Så kul de ser ut!

  SvaraRadera
 9. Hihih sötnosen kul att hon tyckte om det! Isak älskar också vatten och det tycker jag är jättebra!

  SvaraRadera
 10. Det är ju helt underbart med babysim, vi är inne på kurs två nu och vår lilla får dyka en massa.

  SvaraRadera
 11. Så fina bilder!!! Vilja är så söt bebis verkligen!!! Längtar tills vi ska börja simma nu kram

  SvaraRadera
 12. Vad skönt att det gick så bra!

  Ja, min man jobbar i Norge och är borta två veckor åt gången (och sedan hemma och är ledig i två veckor), så jag är ensam med Elly en hel del. Oftast går det jättebra, men ibland blir det lite mycket bara!

  SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.