torsdag 8 september 2011

Pappas hjälpreda.

Mitt cykelpass i går var så roligt, svettigt och tungt. Som det ska vara. När jag kom hem hade Vilja somnat strax efter 19 och vi åt middag. I natt har hon sovit lite bättre, var vaken en kort stund och somnade sedan om och var vaken och pysslade på en kort stund till. Men när vi klev upp 07 gav jag ändå natten betyget godkänd. Det är rätt mysigt när vi kliver upp och äter frukost alla tre, då hinner man umgås lite på morgonen också. I dag är det dags för babysim, premiär. Det ska bli så spännande och roligt. Men nu ska vi ta och skynda oss här hemma, vi ska ner och säga hej till farmor och farfar en stund nu på förmiddagen. Önskar er en fin torsdag.110907. Vilja hjälper pappa att göra klart i hallen, här försöker hon hjälpa till att hålla en list stilla.

5 kommentarer:

 1. va kul, hur gick babysimmet ?
  Viggo fullkomligt älskade det när vi började !

  SvaraRadera
 2. Härligt att nattsömnen går åt rätt håll. Vad kul med babysim, ser fram emot rapport!

  SvaraRadera
 3. hihi vad härligt det ser ut, att få hjälpa pappa sådär :) skönt att natten var bra också ! Alva har varit knölig inatt, men nu är hon glad som en liten solstråle :D hihi så det är väl bra !

  SvaraRadera
 4. Så skönt att natten ändå fungerade ok, då håller vi tummarna att det fortsätter åt det hållet! Vilken duktig lite tjej! så skoj med babysim, jag vill se massor med bilder här sen från det!!

  SvaraRadera
 5. Så mysigt det måste vara att vara en liten familj, alla dessa små vardagsbestyr blir genast mycket mer glädjefyllda och speciella!

  Kram

  SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.