söndag 11 september 2011

Vacker Mårbacka.

Snart är söndagen slut och en ny vecka börjar. Om en vecka sitter jag säkert och funderar över hur det kommer att kännas att vara tillbaka några timmar på jobbet, kanske gråter några tårar över att inte få tillbringa all min tid med Vilja, men säkert även en bra känsla över att få vara tillbaka på arbetet. I somras hade Henriks föräldrar fått en Mårbacka Pelargon och de är så underbara. Vill man ge mig en blomma i present, så får det gärna vara en sådan. Min dröm är att i framtiden ha dessa i många fönster i mitt hus.

Nu ska jag ta och krypa upp i soffan och invänta läggdags. Har haft en dag då jag är allmänt irriterad, vill gråta och bara vill sitta och gosa lillhjärtat. Hoppas på en bättre dag i morgon. Vilja har varit så go och underbar hela dagen.

2 kommentarer:

  1. Det kommer säker gå jätte bra att börja jobba så smått nästa måndag, några timmar om dagen eller hur har ni lagt upp det? ja de är så fina blommor, jag vill också ha massa sådana i våra fönster sen! Vissa dagar bara är man på sådant humör, men då är det ju perfekt att du har lilla söta vilja att gosa med!

    SvaraRadera
  2. Hur gör du med vilja när du ska börja jobba ? Hoppas du känner dig bättre imorgon!!

    Kram

    SvaraRadera

Tack för din kommentar och ha en fin dag.